0470-74 20 60 info@fonsterbolaget.se

LÅS & HANDTAG

Välj rätt handtag och lås

Beslagspaket

Majoriteten av villainbrotten i Sverige sker i hus med gamla fönster och fönsterdörrar. Anledningen tros vara ganska enkel. Ju lättare inbrottstjuven kan ta sig in, desto oftare söker han eller hon denna typ av fastighet. Godkända lås till dina nya fönster och fönsterdörrar ger dig en extra trygghet, som inte kostar en förmögenhet. Vi har ett antal olika handtagspaket som uppfyller de flesta önskemål.

Handtagspaket till fönster och fönsterdörrar i 3-glasutförande. Med nya fönster och fönsterdörrar försämrar du förutsättningarna för tjuven. Förser du exempelvis din fönsterdörr med cylinderlås gör du det extra svårt. Vi har ett stort urval av olika handtagspaket, både för fönster och för fönsterdörrar, med låsning som är godkända av försäkringsbolagen. 3-glas fönsterdörr är standard som är försedd med 2 st s k kilkolvar och 2 st hakregelkolvar det är väldigt effektivt och sluter tätt vilket ger tjuven stora svårigheter att forcera dörren. Dessutom sitter förstärkta slutbleck som standard i fönsterdörren. 4 st gångjärn med bakkantssäkring förstärker inbrottsskyddet åtskilligt. Med ett cylinderlås, som består av ett låsbart handtag invändigt och ett handtag utvändigt, kan du stänga och spärra dörren för att förhindra att den blåser upp. Dessutom har man gjort det svårt för den tjuv att ta sig ut, som trots allt lyckats komma in på annat sätt i ditt hus.

Inbrottsförstärk ditt nya fönster. När man monterar ett s k vridfönster kan man inbrottsförstärka sitt nya fönster genom att använda godkänd karmhylsa, typ Adjufix som ingår i alla våra fönster och dessutom tilläggsbeställa en kraftigare skruv 8x64mm tillsammans med tryckfördelningsbricka. Dessa ingredienser tillsammans med två nivåregleringsklossar, en vid resp spanjoletts låspunkt, ger ett fönster som är godkänt i klass 4, Inbrottsskyddande fönster enligt Svensk Standard SS 81 73 32. I monteringsanvisningen kan du läsa mera. Till 3-glasfönster finns också lås som tillval.


Adress

Norra Västkustvägen 37 B
237 41 Bjärred

Kontakta

Email: info@fonsterbolaget.se
Privatkunder: 0470 74 20 60