0470-74 20 60 info@fonsterbolaget.se

DESIGN

Mer än utseendet är viktigt

Designen är viktig

På dörrmarknaden finns idag en mängd fabrikat med varierande kvalitet. För att göra ett bra val, bör inte billigt pris vara den viktigaste parametern. Billiga dörrar brukar innebära sämre prestanda och kvalitet. Billiga s.k. kampanjdörrar kan ge framtida problem, där färgen flagnar och dörren blir otät. Titta istället på ytterdörrens uppbyggnad och konstruktion, hur den tillverkas och vilket lås som ingår.
Justerbara gångjärn med inbyggd bakkantsäkring så dörren inte kan hakas av, är en annan viktig detalj. Ytterdörren bör också ha kraftiga säkerhetsslutbleck som skyddar låskolven. Allt för att skydda ditt hus mot inbrott.
Titta också på vilka garantier som lämnas. Dörrens design är självklart en mycket viktig ingrediens vid ditt val av en ny ytterdörr. Det ska stämma med ditt hus.

Ytterdörrens utseende indelas ofta i stilgrupper för att underlätta ditt val. De flesta dörrtyper finns som både enkeldörr och pardörr, dvs. en dörr med 2st dörrblad där det ena används som gångdörr och det andra öppnas vid behov.


Adress

Norra Västkustvägen 37 B
237 41 Bjärred

Kontakta

Email: info@fonsterbolaget.se
Privatkunder: 0470 74 20 60