0470-74 20 60 info@fonsterbolaget.se

DÖRRVAL

Hur gör jag mitt dörrval

Ventilation

Ditt val av ytterdörr präglas till stora delar av den karaktär och den personliga touch som du vill ge ditt hus. Sparsmakad design med smala eller små fönster väljs idag av många. Traditionella dörrar som passar husets stil är kanske det vanligaste valet, men intresset ökar för alternativa utseenden och färger. Kanske kan en enkeldörr ersättas av en pardörr med större öppning. Energibesparing, skydd mot väder och vind tillsammans med det personliga skyddet är också viktiga ingredienser. Att byta till en ytterdörr av hög kvalité lönar sig i längden.
Många väljer idag att komplettera sin ytterdörr redan från början alltefter behov.

Drömdörren har ett stort sortiment ytterdörrar med lite ovanligare storlekar. Hittar du inte din storlek, så finns det stora chanser att Drömdörren har just den du behöver. 10års formgaranti, välisolerade dörrblad med U-värde runt 0,8, ektröskel med skyddande skena i aluminium och karm i kvistfri furu är några av fördelarna.

Ytterdörrar från ERA-Fönster finns i två familjer – Art och Flex. Art är gruppen designade dörrar som tillverkas med hantverkskvalitet rakt igenom. Målade fyra gånger jämfört med två, som de flesta övriga tillverkare. Detta ger en mycket vacker och slitstark yta. Flex-familjen har en traditionellare design med ett enkelt formspråk. 10 års formgaranti med U-värde runt 0,9 och med utseende som passar i de flesta miljöer.

Smålandsdörren är vårt eget varumärke och tillverkas i Sverige. Ytterdörrarna har ett enkelt formspråk, är prisvärda och anpassade för alla tänkbara svenska förhållanden. CE- märkta, SFDK-märkta och miljöcertifierade. Givetvis har dörrarna 10 års formgaranti.


Adress

Norra Västkustvägen 37 B
237 41 Bjärred

Kontakta

Email: info@fonsterbolaget.se
Privatkunder: 0470 74 20 60