fbpx

 phone 0470-74 20 60   info@fonsterbolaget.se

2- och 3-glasfönster samt måttbeställda eller på annat sätt avvikande från standard.

Vi ber dig notera att genom ditt godkännande av ovan nämnda föreligger ingen ångerrätt enligt gällande konsumentlagstiftning.

Leveranstider 2- och 3-glasfönster

Dina nya fönster tillverkas efter din beställning och går utan mellanlagring direkt hem till dig. Detta innebär att leveranstiden varierar något över året. Normalt är leveranstiden 4-6 arbetsveckor, men kan framförallt under sommaren uppgå till 8-10 veckor.

Delad beställning

Vid delad beställning, produkter från olika leverantörer, måste vi ta ut en högre fraktavgift än den som visas på betällningsbekräftelsen. Om så blir fallet kontaktar vi er för korrekt fraktkostnad.

Pris

Samtliga priser är i svenska kronor och inklusive 25% moms. Frakt tillkommer, se separat flik, Fraktvillkor.
Vi reserverar oss för felskrivning.

Betalningsvillkor

Betalning sker via faktura som skickas till den e-post som angavs vid beställning. Faktura skickas i samband med leverans.

Riktlinjer
För att vi ska kunna erbjuda våra gemensamma kunder en så bra köpupplevelse som möjligt finns det några viktiga saker vi måste informera er om. Det är av största vikt att ni förhåller er till och förstår innebörden av orderprocessen.

Vid köp i Fonsterbolagets E-handelshop är det du som kund som ansvarar att beställning är korrekt. Kolla noggrant igenom orderbekräftelse, detta är kundens ansvar.

  • Betalning ska ske inom 14 dagar efter varorna anlänt till angiven adress (leveransadress)
  • Orderbekräftelsen är bindande och har en revideringstid under 5 dagar för ändring på er order, därefter anses den godkänd och juridiskt bindande.
  • Har du inte fått en orderbekräftelse kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för att se status
  • Vi står ej för någon kompensation om leverans ej stämmer överens med utsatt datum.

Samtycke

Vi behöver ditt samtycke för att kunna hantera dina personuppgifter.

Vi använder dina personuppgifter för att kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig.
Vi kommer att utföra sedvanlig kreditprövning i samband med din beställning.
I övrigt kommer vi att försöka ge dig god service med utskick av erbjudanden och kataloger. För att kunna uppnå detta kan dina uppgifter behöva samköras med andra register.
Du har rätt att, efter begäran, få ta del av de personuppgifter som finns registrerade. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har du rätt att begära radering av uppgifterna.
Vi delar eller säljer inte personuppgifter till tredje part.

 

leverans-
tider
köpvillkor fraktvillkor garantier ångerrätt reklamation transport-skador person-uppgifter om sidan