fonsterbolaget.se

Fönsterputsning Stockholm
Hem > Fönsterputsning Stockholm

Fönsterputsning Stockholm

Fönsterputsning är en viktig del av att upprätthålla en fräsch och inbjudande atmosfär. Renlighet och klarhet i fönstren påverkar inte bara byggnadens utseende, utan kan också öka ditt välbefinnande och förbättra ljusinsläppet. I denna guide får du tips på två företag som erbjuder professionell fönsterputsning i Stockholm, så att du kan njuta av klara och rena fönster i ditt hem eller på din arbetsplats.

Julias Städservice

julias städservice

Julias Städservice erbjuder professionell fönsterputsning i Stockholm. Med över 10 års erfarenhet och en dedikerad personal kan du förvänta dig högkvalitativt arbete och skinande rena fönster. De tar hand om allt, inklusive användningen av professionella fönsterputsredskap, vilket gör processen smidig och effektiv. För att göra det ännu bekvämare för dig anpassar de sig till dina önskemål om tid och datum för fönsterputsningen.

Julias Städservice ser till att du får ett resultat utan dolda avgifter och erbjuder en nöjd-kund-garanti. Dessutom är de noga med säkerheten och har en F-skattsedel samt en ansvarsförsäkring på upp till 10 miljoner kronor. Med deras professionella och pålitliga tjänst kan du njuta av klara och rena fönster utan besvär.

SOL Facility Services

SOL Facility Services är det självklara valet när det kommer till fönsterputsning för företag i Stockholm och andra platser runt om i Sverige. Deras skräddarsydda tjänster anpassas helt efter dina behov och tidsramar, oavsett om det handlar om enstaka tillfällen eller regelbundna kontrakt. 

Med utrustning som klarar fönsterputsning på höga höjder och personal som har liftkörkort kan du lita på att de levererar resultat av högsta kvalitet. SOL Facility Services är inte bara experter på fönsterputsning; de erbjuder även andra tjänster inom lokalvård, kontorsservice och fastighetsservice. Som kund hos dem får du en enklare och mer bekväm vardag.

Vad ingår i fönsterputsning?

Vanligtvis ingår följande moment i fönsterputsning:

 • Rengöring av fönsterrutor: Detta är kärnan i fönsterputsningen, där smuts, damm och fläckar avlägsnas från fönsterrutorna. Detta kan göras med hjälp av rengöringsmedel och specialverktyg som t.ex. en skrapa eller fönsterskrapa.
 • Rengöring av fönsterkarmar och fönsterbrädor: Förutom rutor rengörs även fönsterkarmar och fönsterbrädor för att ta bort damm och smuts.
 • Avlägsnande av insekter och spindelnät: Om det finns insekter, spindelnät eller andra föroreningar på fönstren tas de bort.
 • Rengöring av fönsterfoder och rullgardiner: I vissa fall kan fönsterputsning inkludera rengöring av fönsterfoder och rullgardiner om det är överenskommet med tjänsteleverantören.
 • Fönsterputs på höga höjder: För byggnader med flera våningar eller höga fönster kan specialutrustning som lyftplattformar eller repaccess användas för att nå och rengöra högre fönster.
 • Särskilda rengöringsprodukter: Professionella fönsterputsare kan använda speciella rengöringsmedel och redskap för att uppnå ett skinande rent resultat utan ränder eller fläckar.

Fönsterputs Stockholm pris

Generellt sett kan du förvänta dig att priset på fönsterputs i Stockholm ligger på mellan 50 till 150 kronor per fönster för standardfönsterputsning. Komplexare arbete, som fönster på höga höjder eller med extra smuts, kan kosta mer.

Priserna kan också påverkas av om du väljer en engångstjänst eller ett löpande avtal. En enstaka fönsterputsning kan vara dyrare än om du bokar regelbundet. För att få ett exakt pris och skräddarsydd offert är det bäst att kontakta en fönsterputsningstjänst i Stockholm direkt. De kan ge dig en mer exakt bedömning baserat på dina specifika behov och fönstrens skick.

Fördelar med att boka fönsterputs i Stockholm

Det finns flera fördelar med att boka fönsterputsning i Stockholm, och här är några av dem:

 • Genom att boka fönsterputsning kan du frigöra din tid och fokusera på andra viktiga uppgifter medan professionella tar hand om dina fönster.
 • Professionella fönsterputsare har den nödvändiga utrustningen och erfarenheten för att lämna dina fönster skinande rena och fläckfria. 
 • Om du har höga eller svåråtkomliga fönster kan det vara farligt att försöka rengöra dem själv. Professionella fönsterputsare har utbildning och utrustning för att arbeta säkert även på höga höjder.
 • Regelbunden fönsterputsning kan förlänga livslängden på dina fönster. Genom att ta bort smuts och föroreningar minskar risken för skador och korrosion på glasytan.
 • Rena fönster ger bättre sikt och släpper in mer naturligt ljus i ditt hem eller kontor, vilket kan förbättra trivseln och arbetsmiljön.
 • När professionella fönsterputsare arbetar nära dina fönster kan de även upptäcka eventuella problem eller skador som behöver åtgärdas, vilket kan hjälpa dig att undvika kostsamma reparationer i framtiden.

Relaterat innehåll

Att välja rätt lås till fönster är en viktig del av att säkerställa din fastighets säkerhet och integritet. Det finns olika typer av lås som är avsedda för olika fönstertyper och storlekar. Genom att välja det rätta låset kan du förbättra ditt fönsters säkerhet och trygghet.